Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

U GRADITELJU PREDUZELI SVE MERE U SKLADU SA PREPORUKAMA VLADE I KRIZNOG ŠTABA


JKP GRADITELJ je jedno od najvažnijih preduzeća u našoj opštini. Poslovanje je redovno, ali je usklađeno sa merama koje je propisala Vlada republike Srbije, potvrdio nam je Darko Nenezić, izvršni direktor ovog preduzeća.


Ono što smo mogli da čujemo i vidimo tokom prepodneva je da su prostorije upravne zgrade gotovo prazne i da je neuobičajeno mirno. Radi jedan šalter za građane, a ako ulazite u zradu prvo morate da dezinfikujete ruke, a doneta je odluka da se u šalter salu ne dozvoljava ulazak više od troje građana.

- Reagovali smo pravovremeno i u skladu sa preporukama koje smo dobili. Sve naše službe rade. Radnike koji na bilo koji način spadaju u rizičnu grupu poslali smo kući, a zaposleni su obavezni da nose maske i imaju rukavice. Sve naše prostorije se svakodnevno dezinfikuju, a tu mislim pored upravne zgrade, pre svega na autobusku stanicu i kapelu, potvrdio nam je Nenezić i u izjavi za medije dodao:

- Što se tiče redovnih aktivnosti ovog preduzeća one se odvijaju uobičajeno, tako da za sada nema nikakvih većih promena u radu, osim što su uvedene pojačane mere zaštite zaposlenih i građana koji dolaze u naše prostorije. U skladu sa tim kako se u narednom periodu bude odvijala situacija redovno ćemo obaveštavati građane ukoliko bude bilo promena.

S.N.

 

  

Postavio: Administrator dana 2020.03.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin