Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DEMOKRATE PREDSTAVILE SVOJU LISTU KANDIDATA


Sve kandidate krase iste osobine, to su vredni, odani i savesni ljudi, uspešni u svojim profesijama, kazao je Zoran Sekulić, predsednik OO Demokratske stranke u Srbobranu...


Na lokalne izbore Demokratska stranka izlazi sa svojom listom kandidata za odbonike u skupštini pod rednim brojem 6. Lista nosi naziv Valerija Tanasijin - Demokratska stranka, a Valerija je ujedno i kandidat demokrata za mesto predsednice opštine.- Imamo mogo razloga zašto smo kandidovali Valeriju. Naši sugrađani je znaju kao ženu koja zrači pozitivnom energijom, koja je dokazala privrženost porodici, stručnost u radu, odgovornost prema zajednici. Takva osoba može da pokrene procese koji su našoj opštini preko potrebni, a to su zapošljavanje, zaustavljanje odliva stanovništva, bolji socijalni program, veće stimulacije talentovanima, rešavanje komunalnih problema, kazao je Sekulić na konferenciji za medije.

Novinarima se obratila i Valerija Tanasijin, prva na listi demokrata i kazala da živimo u društvu kome su itekako potrebni mir, tolerancija, i razumevanje umesto mržnje.

- Krajnje je vreme da obratimo pažnju na ono št izgovaramo, a to može mnogo da promeni. Zašto se kod nas u politici sve shvata tako lično, upitala je Tanasijin i dodala:

- Treba pokazati mudrost, viziju i snagu i osećanje za Srbobran. Dati nadu za budućnost naše opštine.Predstavljanje Mađarskog Pokreta u okviru lokalne liste pod brojem 6 Valerija Tanasijin-Demokratska stranka, pripalo je Fenjveši Ištvanu, koordinatoru Mađarskog Pokreta za Srbobran.

Između ostalog on je istakao:

- Smatramo da su ovi izbori jedina prilika da naši sugrađani koji su na neki način nezadovoljni radom SVM-a iskažu svoje nezadovoljstvo. Izbori su prilika kada će moći da daju svoj glas za lokalnu listu 6 Valerija Tanasijin-DS, i time doprinesu da predstavnik Mađarskog Pokreta dođe do mandata za lokalne izbore a da naši sugrađani imaju svog predstavnika kao čoveka nacionalne manjine sa velikim stučnim znanjem i radnim i životnim iskustvom za odbornika. Vi znate da je kandidatkinja za predsednika Opštine Valerija Tanasijin Mađarica kao što sam i ja Mađar i smatram da je to sasvim dovoljno da naši sugrađani, koji su mišljenja da smo mi bolji nego ponuđeni kandidati na manjinskoj listi SVM-a glasaju za nas i time dobiju  kvalitetne i odgovorne odbornike koji svojim radom i znanjem mogu doprineti razvoju naše opštine Srbobran.
  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen