Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

SAOPŠTENJE PREDSEDNIKA ŠTABA ZA KRIZNE SITUACIJE OPŠTINE SRBOBRAN


Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran Radivoj Paroški, obratio se večeras svim građanima Srbobrana, Turije i Nadalja i pozvao ih da se uključe u borbu protiv širenja epidemije korona virusa.


"Dragi prijatelji, nalazimo se pred veoma odgovornim i značajnim zadatkom. Vidim kod mnogih ljudi volju i potrebu da se uključe u volonterski rad, u želji da se pomognu našim starijim sugrađanima i svima kojima je pomoć neophodna. Naredni period biće veoma težak i potreban je veliki broj volontera, puno jedinstvo svih, dobra organizacija i pravilan sanitarno-higijenski pristup u pružanju pomoći. Zato vas molim da se javite Štabu za vanredne situacije opštine Srbobran kako bi zajednički pristupili zadacima koje pred nas postavlja ozbiljno i teško vreme.

Svako od nas može da doprinese usporavanju, suzbijanju i zaustavljanju korona virusa, a najviše da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna - naše malo je nekome mnogo", poručio je Radivoj Paroški, komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin