Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2704/saoptenje-predsednika-taba-za-krizne-situacije-optine-srbobran/

Verzija za tampu / To ScreenviewSAOPŠTENJE PREDSEDNIKA ŠTABA ZA KRIZNE SITUACIJE OPŠTINE SRBOBRAN


Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran Radivoj Paroški, obratio se večeras svim građanima Srbobrana, Turije i Nadalja i pozvao ih da se uključe u borbu protiv širenja epidemije korona virusa.


"Dragi prijatelji, nalazimo se pred veoma odgovornim i značajnim zadatkom. Vidim kod mnogih ljudi volju i potrebu da se uključe u volonterski rad, u želji da se pomognu našim starijim sugrađanima i svima kojima je pomoć neophodna. Naredni period biće veoma težak i potreban je veliki broj volontera, puno jedinstvo svih, dobra organizacija i pravilan sanitarno-higijenski pristup u pružanju pomoći. Zato vas molim da se javite Štabu za vanredne situacije opštine Srbobran kako bi zajednički pristupili zadacima koje pred nas postavlja ozbiljno i teško vreme.

Svako od nas može da doprinese usporavanju, suzbijanju i zaustavljanju korona virusa, a najviše da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna - naše malo je nekome mnogo", poručio je Radivoj Paroški, komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign