Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

OD JUTROS RED ISPRED POŠTE!


Danas je počela isplata novčanih isplata socijalnih davanja budžetskim korisnicima. Ovaj posao obavlja se uobičajeno preko poštanske ekspoziture u Srbobranu, što je od ranog jutra proizvelo ogromne redove ispred pošte.


Pošto se radi o većem broju ljudi na jednom mestu, u ovaj posao uključeni su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji vode računa o tome da se u redovima drži propisano rastojanje među građanima.

Rastojanje mora da bude dva metra i građani se uglavnom pridržavaju propisanih mera, tako da nema naročitih problema, jer većina građana se ponaša odgovorno, čuli smo na licu mesta.

Ispred pošte se među građanima, baš u vreme kada smo bili tamo, pojavila i jedna žena koja ima preko 65 godina starosti. Policija je istog momenta reagovala i ona je, u skladu sa zabranom kretanja za građane starije od 65 godina starosti, sklonjena sa ulice. Kako saznajemo, protiv nje će biti podneta krivična prijava i biće zadržana u kućnom pritvoru.

Takođe dobili smo nezvaničnu potvrdu da se u našoj opštini građani pridržavaju mere koja je propisana, a koja se odnosi na kretanje u vremenu od 20.00h do 5.00h ujutro, tako da je u tom smislu u našoj opštini situacija stabilna i obe predhodne noći protekle su mirno.

Na osnovu zaključka koji je donela Vlada republike Srbije propisana je sledeća mera koja je na snazi, a odnosi se na okupljanje građana:

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen