Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2711/od-jutros-red-ispred-pote/

Verzija za tampu / To ScreenviewOD JUTROS RED ISPRED POŠTE!


Danas je počela isplata novčanih isplata socijalnih davanja budžetskim korisnicima. Ovaj posao obavlja se uobičajeno preko poštanske ekspoziture u Srbobranu, što je od ranog jutra proizvelo ogromne redove ispred pošte.


Pošto se radi o većem broju ljudi na jednom mestu, u ovaj posao uključeni su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji vode računa o tome da se u redovima drži propisano rastojanje među građanima.

Rastojanje mora da bude dva metra i građani se uglavnom pridržavaju propisanih mera, tako da nema naročitih problema, jer većina građana se ponaša odgovorno, čuli smo na licu mesta.

Ispred pošte se među građanima, baš u vreme kada smo bili tamo, pojavila i jedna žena koja ima preko 65 godina starosti. Policija je istog momenta reagovala i ona je, u skladu sa zabranom kretanja za građane starije od 65 godina starosti, sklonjena sa ulice. Kako saznajemo, protiv nje će biti podneta krivična prijava i biće zadržana u kućnom pritvoru.

Takođe dobili smo nezvaničnu potvrdu da se u našoj opštini građani pridržavaju mere koja je propisana, a koja se odnosi na kretanje u vremenu od 20.00h do 5.00h ujutro, tako da je u tom smislu u našoj opštini situacija stabilna i obe predhodne noći protekle su mirno.

Na osnovu zaključka koji je donela Vlada republike Srbije propisana je sledeća mera koja je na snazi, a odnosi se na okupljanje građana:

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign