Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

STANJE BROJILA ZA GAS MOŽETE JAVITI I TELEFONOM


JKP „Graditelj“ Srbobran će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila gasa svih kupaca, poštujući sve mere zaštite, pri čemu će se striktno voditi računa da nema neposrednog kontakta sa građanima.


Da bi se eliminisala mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana,JKP „Graditelj“ moli sve kupce da zaključno sa 2. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju za gas i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Pored toga, mogu do 2. aprila da jave stanje brojila pozivom na broj telefona 021/730-321 u periodu od 8-12 sati.


Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti JKP „Graditelj“ Srbobran usmerene su tako da je i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeno nesmetano snabdevanje gasom za privredu i građane opštine Srbobran, kao i pružanje svih drugih komunalnih usluga, kaže se u saopštenju JKP Graditelj. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.31

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 58
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen