Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

SAOPŠTENjE KOMANDANTA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE OPŠTINE SRBOBRAN


Štab za vanredne situacije opštine Srbobran od danas je zvanično preuzeo pripremanje i distribuciju hrane za socijalno najugroženije građane naše Opštine.


Do toga je došlo pre svega zbog žalbi korisnika narodne kuhinje na kvalitet i količinu obroka koje je pripremao Crveni krst opštine Srbobran. Iako je opština Srbobran u više navrata tražila da se poveća količina i poboljša kvalitet hrane, koja je za neke možda i jedini obrok u toku dana, Crveni krst Srbobran nastavio je da zloupotrebljava svoj položaj i da u ovim najtežim vremenima za naše društvo korisnicima narodne kuhinje obezbeđuje obroke koji nisu dostojni čoveku.


Da bi zaštitili socijalno najugroženije građane, Štab za vanredne situacije opštine Srbobran preuzeo je na sebe pripremanje hrane koja je već od danas tri puta obilnija i kvalitetnija u šta su korisnici već imali priliku da se uvere.


Imajući u vidu da opština Srbobran obezbeđuje značajna sredstva za rad i funkcionisanje Crvenog krsta Srbobran, a da pružene usluge nisu bile na zadovoljavajućem nivou, u narednom periodu preispitaće se trošenje novca građana naše Opštine za ove namene a protiv odgovornih će biti podnete krivične prijave.

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran

Radivoj Paroški 

Postavio: Administrator dana 2020.04.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 77
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen