Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

PONOSAN SAM NA GRADJANE NAŠE OPŠTINE


Ovo je danas izjavio Radivoj Paroški, koji je obišao Cenrat za sport i turizam, gde se dele obroci korisnicima Narrodne kuhunje. Narodan kuhinja nastavlja sa radom tokom vanrednog stanja, potvrdio je danas komandant štaba za vanredne situacije, Radivoj Paroški i dodao da će se kvalitet obroka poboljšati.


On je danas sa svojim saradnicima posetio Centar za sport i turizam koji je određen za lokaciju odakle se od uvođenja vanrednog stanja korisnicima Narodne kuhinje dele obroci.

- Zadovoljan sam ovim što sam danas video. U želji da pomognemo što većem broju naših sugrađana planiramo da proširi spisak onih koji imaju pravo na podršku iz Narodne kuhinje, posebno penzionerima sa primanjima do 10.000 ili 15.000 dinara. Sve zavisi od toga koliko ćemo imati mogućnosti da finansijski pokrijemo ovaj projekat, kao i od donacija. Cilj nam je da postignemo bolji kvalitet obroka i opskrbimo što veći broj ljudi, rekao je Paroški i najavio da će distribucija paketa pomoći za sve penzionere sa primanjima manjim od 30.000 dinara, o čemu je odluku donela Vlada Republike Srbije početi ovih dana.

- Stižu prve količine namirnica koje će se deliti. Naši volonteri vredno rade, počinje pakovanje i zatim idemo u raspodelu. Na spisku se nalazi 1.588 penzionera sa primanjima do 30.000 dinara i svi oni će dobiti po dva paketa - jedan sa prehrambenim proizvodima i jedan sa proizvodima za ličnu higijenu i higijenu domaćinstva.

Posebno je pohvalio rad volontera koji u okviru svog angažmana imaju i dostavu obroka Narodne kuhinje na kućnu adresu korisnicima starijim od 65 godina.

Svoje obraćanje novinarima završio je osvrtom na trenutnu situaciju u našoj opštini:

- Ponosan na sve građane opštine Srbobran i njihovu ozbiljnost u kriznim trenucima. Građani su disciplinovani i prate sve mere Vlade Srbije koje služe njihovoj zaštiti. U tom smislu imamo dobre rezultate.

On je potvrdio da za sada u našoj opštini ni jedan građanin nije evidentiran kao pozitivan na Covid19.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2020.04.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 59
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen