Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

POTPISAN UGOVOR O DONACIJI ZA NARODNU KUHINJU


Danas u kabinetu predsednika opštine Srbobran, Radivoj Paroški potpisao je dva donatorska ugovora sa predstavnicima kompanija "Scom" i "Best Seed Producer", koja posluju u opštini Srbobran i koji će pomoći rad narodne kuhinje.


U ime donatora ugovore su potpisali Saša Vujačić, direktor preduzeća "Scom", i Dragan Praštalo, direktor preduzeća "Best Seed Producer".

- Od početka vanrednog stanja preduzeli smo niz akcija - delimo besplatno seme za sve zaposlene u zdravstvu, vojsci i policiji, tako da svi koji imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo na svoje ime mogu da nam se obrate i dobiće seme koje ima je potrebno, bez obzira na pocršine kojim raspolažu. Takođe, Ministarstvu poljoprivrede je naša kompanija i njeni sastavni delovi ponudila uslugu skladištenja u hladnjačama, kao i besplatne usluge naših laboratorija, rekla je Ljiljana Milošević, direktorka marketinga u kompaniji "Best Seed Producer".

Vrednost ove donacije je preko 200.000 dinara, a uz reči zahvalnosti donatorima, Paroški je kazao da želi da ovom prilikom zahvali i drugim donatorima - kompanijama i preduzetnicima iz naše sredine koji su priskočili u pomoć od kako je uvedeno vanredno stanje uslovljeno pandemijom virusa Covid19.

- Ova preduzeća rade na našoj teritoriji i zapošljavaju naše sugrađane, a kao društveno odgovorne kompanije odlučile su se da doniraju prehrambene proizvode za ugrožene građane, u vrednosti više od 200.000 dinara. U ime lokalne samouprave zahvaljujem preduzećima koja su pokazala spremnost da daju svoj doprinos i podršku građanima u vanrednom stanju, rekao je Paroški. On je apelovao i na druga preduzeća da se, ukoliko su u mogućnosti, pridruže akciji prikupljanja pomoći za ugrožene građane.

- Nekoliko preduzeća iz Srbobrana već se uključilo u prikupljanje pomoći, poput preduzeća 'Vulkan comerc' i 'Reahem', i nadam se da će ih u budućnosti biti još više, rekao je Paroški.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2020.04.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 45
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen