Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2773/dok-je-vanredno-stanje-na-snazi-svi-dokumenti-smatraju-se-validnim-iako-im-je-istekao-rok-vaenja/

Verzija za tampu / To ScreenviewDOK JE VANREDNO STANJE NA SNAZI - SVI DOKUMENTI SMATRAJU SE VALIDNIM IAKO IM JE ISTEKAO ROK VAŽENJA


Štab za vanredne situacije opštine Srbobrtan danas je održao vanrednu telefonsku sednicu i tim povodom izdao saopštenje za javnost:


Štab za vanredne situacije opštine Srbobran na telefonskoj sednici održanoj dana 08.04.2020. godine donosi sledeće:

Z A K Lj U Č AK
U skladu sa dopisom Ministarstva unutrašnjih poslova - sektora za vanredne situacije broj 217-4843-10/20 od 07.04.2020. godine JKP “Graditelj” vršiće dezinfikovanje objekata “Pošte” u Srbobranu, Turiji i Nadalju , kako bi se umanjio rizik od inficiranja virusom COVID-19.

O B A V E Š E T E Nj E

Sva lična dokumenta državljanina Republike Srbije (lična karta, putna isprava, saobraćajna dozvola i oružani list) kojima je istekao ili istekne rok važenja smatraće se važećim za vreme dok je na snazi Odluka o proglašenju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“, br. 29/20).
Ministarstvo unutrašnjih poslova izdavaće saobraćajne dozvole isključivo za podnete zahteve kod prvog upisa vozila u jedinstveni registar i promene vlasnika vozila.
Registracione nalepnice za vozila upisana u jedinstveni registar izdavaće se isključivo na tehničkom pregledu.

Komandant opštinskog štaba
Radivoj Paroški
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign