Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2774/volonteri-dele-pakete-penzionerima-sa-najmanjim-primanjima-podela-se-nastavlja/

Verzija za tampu / To ScreenviewVOLONTERI DELE PAKETE PENZIONERIMA SA NAJMANJIM PRIMANJIMA - PODELA SE NASTAVLJA


Volonteri Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran u najkraćem roku isporučili su na kućne adrese veliki broj paketa pomoći za penzionere sa primanjima manjim od 30.000 dinara.


Prve reakcije primaoca pomoći bile su veoma pozitivne, posebno zbog činjenice da paketi sadrže i specijalna sredstva za održavanje higijene domaćinstva, što je veoma važno za onemogućavanje širenja korona virusa.

Volonteri su za ovu akciju koristili zvanične spiskove nadležnih službi koje brinu o pravima penzionera. Ipak, prilikom podele pomoći uočeno je da spiskovi koji su dobijeni od zvaničnih organa nisu kompletni i jedan broj penzionera, koji imaju pravo na ovu vrstu pomoći, nije dobio pakete. Zbog svega Štab za vanredne situacije ponavlja akciju pripremanja i distribucije paketa pomoći i u narednim danima svi oni dobiće ovu vrstu materijalne podrške.

Štaba za vanredne situacije sa zadovoljstvom konstatuje da je dosadašnja isporuka učinjena u najkraćem roku, zbog čega javne pohvale za angažman i energičnost zaslužuju svi volonteri", navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign