Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/278/dudvarski-i-vujani-u-odbornikoj-grupi-naprednjaka/

Verzija za štampu / To Screenview



DUDVARSKI I VUJANIĆ U ODBORNIČKOJ GRUPI NAPREDNJAKA!


Odbornička grupa "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" od danas jača za dva odbornička mandata...


Najveća odbornička grupa u okviru vladajuće kolacije (Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje, Socijalistička Partija Srbije, Savez Vojvođanskih Mađara) od danas je jača za dva odbornička mesta.

Odborničkoj grupi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" pristupili su Zoran Dudvarski i Tatjana Vujanić koji su svoje mandate na poslednjim izborima osvojili u okviru GG Zoran Dudvarski i do sada u Skupštini nastupali kao opozicioni odbornici.

U kratkoj izjavi za Srbobran.net Dudvarski je odluku da pristupe vladajućoj koaliciji i pridruže se odborničkoj grupi Naprednjaka obrazložio kao racionalan potez i da su je doneli ocenjujući da je u ovom trenutku ona u najboljem interesu građana naše opštine.

Neško Čestić, lider naprednjaka u Srbobranu čestitao je Dudvarskom i Vujanićki i poželeo im je dobrodošlicu u redove odborničke grupe Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje. Čestić u izjavi za naš portal dodaje:

- Ovo je novi kvalitet i potvrda da je Srpska Napredna stranka i politika koju zastupamo jasan glas naroda. Dolaskom Dudvarskog i Tanje Vujanić u naše redove dokazujemo da je SNS, pouzdan partner svima koji su spremni da pomognu da život građana svakodnevno zajednički unapređujemo. Smatram da unutar koalicije na vlasti  u našoj opštini ima mesta za sve koji žele da učestvuju u stvaranju boljeg života naših građana, ali isto tako da nikada neće biti mesta za one koji zastupaju samo i isključivo lične interese i vlast doživljavaju kao privilegiju. Svako ko je spreman da prvenstveno radi za bolje sutra svih građana naše opštine je dobrodošao i biće naš partner u tom poslu.




Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign