Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

IZVRŠENA DEZINFEKCIJA ULICA U TURIJI


Tokom jučerašnjeg dana u Turiji su dezinfikovane ulice natrijum - hipohloritom. Kao i u Srbobranu, taj posao su u saradnji sa JKP Graditelj koji su obezbedili dezinfekciono sredstvo, odradili su poljoprivrednici da svojom mehanizacijom.


Akcija se sprovodi na terotoriji cele naše opštine, a tim povodom obratio se Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran::

- Turijski poljoprivrednici još jednom su pokazali da ih krasi solidarnost i odgovornost prema zajednici u kojoj žive i rade. Odmah su se uključili u akciju da u korist svih stanovnika tretiraju ulice u svom mestu i daju doprinos suzbijanju epidemije. Privatne površine, dvorišta i stambene prostore, mogu da dezinfikuju sami građani, za koje smo obezbedili dovoljne količine natrijum - hipohlorita. Naši volonteri i radnici 'Graditelja' stići će do svakog domaćinstva i nadam se da će i sami građani svojim učešćem u akciji, poput poljoprivrednika, doprineti da efikasno i na svakom mestu suzimo mogućnost da se epidemija širi, rekao je Paroškii.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.04.16

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen