Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2788/izvrena-dezinfekcija-ulica-u-turiji/

Verzija za tampu / To ScreenviewIZVRŠENA DEZINFEKCIJA ULICA U TURIJI


Tokom jučerašnjeg dana u Turiji su dezinfikovane ulice natrijum - hipohloritom. Kao i u Srbobranu, taj posao su u saradnji sa JKP Graditelj koji su obezbedili dezinfekciono sredstvo, odradili su poljoprivrednici da svojom mehanizacijom.


Akcija se sprovodi na terotoriji cele naše opštine, a tim povodom obratio se Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran::

- Turijski poljoprivrednici još jednom su pokazali da ih krasi solidarnost i odgovornost prema zajednici u kojoj žive i rade. Odmah su se uključili u akciju da u korist svih stanovnika tretiraju ulice u svom mestu i daju doprinos suzbijanju epidemije. Privatne površine, dvorišta i stambene prostore, mogu da dezinfikuju sami građani, za koje smo obezbedili dovoljne količine natrijum - hipohlorita. Naši volonteri i radnici 'Graditelja' stići će do svakog domaćinstva i nadam se da će i sami građani svojim učešćem u akciji, poput poljoprivrednika, doprineti da efikasno i na svakom mestu suzimo mogućnost da se epidemija širi, rekao je Paroškii.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign