Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

JAVNI POZIV!


Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu seoskih kuća i dodelu paketa pomoći, koji se realizuje u okviru Regionalnog stambenog programa, saopštila je danas da do srede, 10. juna, traje mogućnost predaje dokumentacije za učešće na konkursu, te pozvale građane koji imaju pravo učešća da iskoriste priliku i prijave se za ponuđenu pomoć.


Prema javnom pozivu, u ponudi je mogućnost za kupovine 15 seoskih kuća i dodela istog broja paketa pomoći u vidu nabavke građevinskog materijala i/ili kućnih aparata/nameštaja.

"Predmet Javnog poziva je dodela pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu 15 seoskih kuća i dodelu paketa pomoći u vidu nabavke građevinskog materijala i/ili kućnih aparata/nameštaja za lica koja imaju prijavljeno prebivalište/boravište na teritoriji Opštine Srbobran (u daljem tekstu: pomoć).

Pomoć za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu seoske kuće i dodelu paketa pomoći je bespovratna i odobrava se u maksimalnom iznosu do 11.000 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan konverzije.

Pomoć za kupovinu seoske kuće odobrava se u maksimalnom iznosu do 9.500 evra, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan konverzije, dok se paket pomoći u vidu nabavke građevinskog materijala i/ili kućnih aparata/nameštaja (u daljem tekstu: paket pomoći) odobrava u maksimalnom iznosu do 1.500 evra, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan konverzije.

Izabrani korisnik pomoći može dodatno da učestvuje sopstvenim sredstvima u kupoprodajnoj ceni seoske kuće u iznosu do 50% od iznosa koji se odobrava za kupovinu seoske kuće", stoji u javnom pozivu.

Kompletan javni poziv možete videti OVDE 

Postavio: Administrator dana 2020.06.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin