Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ŠARANDŽIJE U NEDELJU KREĆU PO MEDALJE!


Radoslav Mudrinski i Marko Josić i ove godine u timu Srbije na Svetskom takmičenju u šaranskom ribolovu u Francuskoj...


- Sve je spremno, kratko nam je rekao Marko Josić, jedan od dva Srbobranca koji će ove godine predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u šaranskom ribolovu koje se održava u Francuskoj.

U Francusku kreću u nedelju ujutro, putuju automobilom, a do cilja im je potrebno da pređu 1800 kilometara. Ovo je 18. Svetski šampionat, a pored reprezentacije Srbije učestvuju još 25 reprezentativnih timova iz celog sveta.

Takmičari će pecati na jezeru Saint Fargeau, koje je prirodni rezervat, a nama preostaje samo da navijamo za naš tim, da poželimo bistro Marku i Rajčetu i da im držimo palčeve da se i ovaj put vrate sa nekom od medalja.

Takmičenje traje četiri dana od 20 - 24. septembra, a imamo dogovor sa Markom, tako da će posetioci Srbobran.neta biti redovno obaveštavani o događanjima na Svetskom prvenstvu i plasmanu naše reprezentacije.

Podsetimo se ove godine naša reprezentacija brani treće mesto koje je prošle godine osvojeno u Italiji. Inače do sada su šarandžije iz Srbije bili šampioni, vicešampioni sveta, pojedinačni svetski prvaci i vlasnici su titule za do sada najveću  ulovljenu ribu od kako se održavaju svetska prvenstva.
 

NAPRED NAŠI 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.09.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin