Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ŠARANDŽIJE U NEDELJU KREĆU PO MEDALJE!


Radoslav Mudrinski i Marko Josić i ove godine u timu Srbije na Svetskom takmičenju u šaranskom ribolovu u Francuskoj...


- Sve je spremno, kratko nam je rekao Marko Josić, jedan od dva Srbobranca koji će ove godine predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u šaranskom ribolovu koje se održava u Francuskoj.

U Francusku kreću u nedelju ujutro, putuju automobilom, a do cilja im je potrebno da pređu 1800 kilometara. Ovo je 18. Svetski šampionat, a pored reprezentacije Srbije učestvuju još 25 reprezentativnih timova iz celog sveta.

Takmičari će pecati na jezeru Saint Fargeau, koje je prirodni rezervat, a nama preostaje samo da navijamo za naš tim, da poželimo bistro Marku i Rajčetu i da im držimo palčeve da se i ovaj put vrate sa nekom od medalja.

Takmičenje traje četiri dana od 20 - 24. septembra, a imamo dogovor sa Markom, tako da će posetioci Srbobran.neta biti redovno obaveštavani o događanjima na Svetskom prvenstvu i plasmanu naše reprezentacije.

Podsetimo se ove godine naša reprezentacija brani treće mesto koje je prošle godine osvojeno u Italiji. Inače do sada su šarandžije iz Srbije bili šampioni, vicešampioni sveta, pojedinačni svetski prvaci i vlasnici su titule za do sada najveću  ulovljenu ribu od kako se održavaju svetska prvenstva.
 

NAPRED NAŠI 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.09.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen