Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/285/arandije-u-nedelju-kreu-po-medalje/

Verzija za tampu / To ScreenviewŠARANDŽIJE U NEDELJU KREĆU PO MEDALJE!


Radoslav Mudrinski i Marko Josić i ove godine u timu Srbije na Svetskom takmičenju u šaranskom ribolovu u Francuskoj...


- Sve je spremno, kratko nam je rekao Marko Josić, jedan od dva Srbobranca koji će ove godine predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u šaranskom ribolovu koje se održava u Francuskoj.

U Francusku kreću u nedelju ujutro, putuju automobilom, a do cilja im je potrebno da pređu 1800 kilometara. Ovo je 18. Svetski šampionat, a pored reprezentacije Srbije učestvuju još 25 reprezentativnih timova iz celog sveta.

Takmičari će pecati na jezeru Saint Fargeau, koje je prirodni rezervat, a nama preostaje samo da navijamo za naš tim, da poželimo bistro Marku i Rajčetu i da im držimo palčeve da se i ovaj put vrate sa nekom od medalja.

Takmičenje traje četiri dana od 20 - 24. septembra, a imamo dogovor sa Markom, tako da će posetioci Srbobran.neta biti redovno obaveštavani o događanjima na Svetskom prvenstvu i plasmanu naše reprezentacije.

Podsetimo se ove godine naša reprezentacija brani treće mesto koje je prošle godine osvojeno u Italiji. Inače do sada su šarandžije iz Srbije bili šampioni, vicešampioni sveta, pojedinačni svetski prvaci i vlasnici su titule za do sada najveću  ulovljenu ribu od kako se održavaju svetska prvenstva.
 

NAPRED NAŠI
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign