Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SOCIJALISTI OČEKUJU DA IM TUTOROV VRATI MANDAT!


Ovo se čulo na konferenciji za medije Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije...


Na konferenciji, kojoj su prisustvovali novinari tri lokalna medija, a koju su održali Zoran Mladenović predsednik OO SPS u Srbobranu i njegovi prvi stranački saradnici Nestor Golupski i Lazar Krajinović, čulo se dosta toga. Osnovne poruke sa ove konferencije su da se među socijalistima, u našoj opštini, priprema ozbiljna reorganizacija, da se u ovoj stranci očekuje da Jovan Tutorov, koji je na poslednjem zasedanju SO Srbobran istupio iz odborničke grupe SPS, vrati mandat stranci i takođe čula se pozitivna ocena dosadašnjeg koalicionog rada nakon 100 dana vlasti u Srbobranu.

Govorio je predsednik OO SPS Srbobrana, Zoran Mladenović, a svoje izlaganje je počeo tako što je objasnio razloge zbog kojih socijalisti očekuju da Tutorov vrati odbornički mandat stranci, ujedno odgovarajući na naše pitanje da li je njima jasno zbog čega je Tutorov napustio odborničku grupu SPS:

Sledeća tema o kojoj je Mladenović govorio je bila funkcionisanje lokalne vlasti i ocena rada nakon 100 dana. Pošto se izjasnio pozitivno, logično je bilo pitanje koje smo postavili, a tiče se ojačavanja odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" sa dva nova člana i prelazak iz opozicije u poziciju Zorana Dudvarskog i Tatjane Vujanić. Pitali smo Mladenovića šta on misli da li će ova nova situacija u kojoj praktično SNS ima većinu i bez socijalista uticati na odnose u koaliciji?

Konačno poslednja tema o kojoj je Mladenović govorio bila je reorganizacija stranke i delovanje socijalista u budućnosti, gde se lider socijalista još jednom osvrnuo na koalicione odnose u vlasti na lokalu:

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.09.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

 

Komentari
U Freitag, 16.Sep 2016, 14:29 Poruka od: Administrator
Proverili smo, Savka Lazić, po njenim rečima, nije bila nikad u GG Branko Gajin. Ona je bila član DS i na listi DS-a. Odborničku grupu napustila je kada je Branko Gajin odlučio da nema ništa sa DS-om i da formira grupu građana. Tako kaže Savka za naš sajt. Nikada nije bila u odborničkoj grupi SPS-a. Kada je napustila DS, bila je u odborničkoj grupi građana "Pošteno". Od septembra prošle godine član je Srpske Napredne stranke.
U Freitag, 16.Sep 2016, 11:29 Poruka od: JovanaAna
Isti aršini i za naprednjake jer je Savka vrlo brzo prešla kod njih.
U Donnerstag, 15.Sep 2016, 23:38 Poruka od: milan
Dvostruki aršini.
Kada je na prošlom izborima Savka napustila Gajina i prešla u SPS to je bilo u redu.Zašto tada niste odbili Savku uz obrazloženje da to nije moralno i savetovali je da svoj mandat vrati Gajinovoj odborničkoj grupi, pošto je bila na njegovoj listi već ste je oberučke prihvatili?! Ili je korektno samo ono što vama odgovara?

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 40
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen