Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/286/socijalisti-oekuju-da-im-tutorov-vrati-mandat/

Verzija za štampu / To ScreenviewSOCIJALISTI OČEKUJU DA IM TUTOROV VRATI MANDAT!


Ovo se čulo na konferenciji za medije Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije...


Na konferenciji, kojoj su prisustvovali novinari tri lokalna medija, a koju su održali Zoran Mladenović predsednik OO SPS u Srbobranu i njegovi prvi stranački saradnici Nestor Golupski i Lazar Krajinović, čulo se dosta toga. Osnovne poruke sa ove konferencije su da se među socijalistima, u našoj opštini, priprema ozbiljna reorganizacija, da se u ovoj stranci očekuje da Jovan Tutorov, koji je na poslednjem zasedanju SO Srbobran istupio iz odborničke grupe SPS, vrati mandat stranci i takođe čula se pozitivna ocena dosadašnjeg koalicionog rada nakon 100 dana vlasti u Srbobranu.

Govorio je predsednik OO SPS Srbobrana, Zoran Mladenović, a svoje izlaganje je počeo tako što je objasnio razloge zbog kojih socijalisti očekuju da Tutorov vrati odbornički mandat stranci, ujedno odgovarajući na naše pitanje da li je njima jasno zbog čega je Tutorov napustio odborničku grupu SPS:

Sledeća tema o kojoj je Mladenović govorio je bila funkcionisanje lokalne vlasti i ocena rada nakon 100 dana. Pošto se izjasnio pozitivno, logično je bilo pitanje koje smo postavili, a tiče se ojačavanja odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" sa dva nova člana i prelazak iz opozicije u poziciju Zorana Dudvarskog i Tatjane Vujanić. Pitali smo Mladenovića šta on misli da li će ova nova situacija u kojoj praktično SNS ima većinu i bez socijalista uticati na odnose u koaliciji?

Konačno poslednja tema o kojoj je Mladenović govorio bila je reorganizacija stranke i delovanje socijalista u budućnosti, gde se lider socijalista još jednom osvrnuo na koalicione odnose u vlasti na lokalu:

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign