Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

JUČERAŠNJOM SEDNICOM ODBORNICI OKONČALI ČETVOROGODIŠNJI RAD I MANDAT


Bila je ovo ─Źetrdeseta sednica u mandatu koji su odbornici dobili na lokalnim izborima 2016.godine. Slede─çi put u odborni─Źkim klupama bi─çe kandidati koji se nalaze na listama za lokalne izbore i koji ─çe na izborima 21.juna dobiti najviše glasova gra─Ĺana. Sednicom je predsedavala Milena Alargi─ç, predsednica SO Srbobran.


Sednica lokalnog parlamenta otvorena je usvajanjem Zapisnika sa 39. sednice SO Srbobran, a zatim je podršku ve─çine dobila i Odluka o prvom rebalansu bud┼żeta opštine Srbobran za 2020. godinu. U nastavku su usvojeni i Odluka o izmenama Odluke o realizaciji bud┼żeta opštine Srbobran u delu planiranih rashoda za usluge socijalne zaštite za 2020. godinu, Regionalni plan upravljanja otpadom za grad Novi Sad i opštine Ba─Źka Palanka, Ba─Źki Petrovac, Beo─Źin, ┼Żabalj, Srbobran, Temerin i Vrbas za period 2019-2028, Odluka o drugoj izmeni Odluke o Pravobranilaštvu opštine Srbobran, zatim Odluka o postupku dodele i kontrole koriš─çenja sredstava za podsticanje programa ili nedostaju─çeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koje realizuju udru┼żenja, Odluka o donošenju strategije razvoja geografskog informacionog sistema opštine Srbobran i Odluka o izmeni Odluke o izdavanju u zakup neizgra─Ĺenog gra─Ĺevinskog zemljišta u poljoprivredne svrhe do privo─Ĺenja nameni.

Odbornici su podr┼żali i dve odluke o raspisivanju javnih oglasa o otu─Ĺenju gra─Ĺevinskog zemljišta u Srbobranu, Odluku o potvr─Ĺivanju Odluke o donošenju godišnjeg programa zaštite, ure─Ĺenja i koriš─çenja poljoprivrednog zemljišta opštine Srbobran za 2020. godinu i Odluku o potvr─Ĺivanju Rešenja o davanju saglasnosti na kona─Źan nacrt javnog ugovora o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Srbobran.

Sednica je završena odborni─Źkim pitanjima. 

Postavio: Administrator dana 2020.06.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
O┼á ┼Żarko Zrenjanin U─Źa
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin