Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2881/danas-su-opti-izbori-u-srbiji-u-prva-tri-sata-dobra-izlaznost-na-biralita-u-naoj-optini/

Verzija za tampu / To ScreenviewDANAS SU OPŠTI IZBORI U SRBIJI - U PRVA TRI SATA DOBRA IZLAZNOST NA BIRALIŠTA U NAŠOJ OPŠTINI


Jutros u 7 sati u našoj opštini otvoreno je svih 28 biračkih mesta na kojima će građani birati svoje predstavnike u skupštinama na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima.


Pravo glasa u našoj opštini za republičke izbore ima 13.544, a na lokalnim i pokrajinskim izborima mogućnost da bira ima 13.581 građanin.

Na listiću za izbore sa kandidatima za lokalnu skupštinu nalazi se ukupno šest listi. Liste sa kandidatima za odbornike možete videti OVDE.

Birališta će biti otvorena do 20.00h. Nakon zatvaranja biračkih mesta članovi izborne komisije počinju sa prebrojavanjem glasova.

Na osnovu prikupljenih podataka sa svih 28 birališta do 10.00h svoje biračko pravo iskoristilo je 2.353 građana ili 18.10 %  što se u odnosu na predhodne izbore, a na osnovu podataka o ozlaznosti može oceniti kao dobar odziv birača i dobra izlaznost.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign