Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / IZBORI 2020

UBEDLJIVA POBEDA SRPSKE NAPREDNE STRANKE


Vatrometom, nešto posle 23h, obeležena velika pobeda naprednjaka. Po svemu sudeći u Srbobranu SNS će biti u mogućnosti da samostalno formira vlast. Preliminarni nezvanični podaci pokazuju da je snaga SNS - a na političkoj sceni, kao i širom Srbije, u našoj opštini neupitna. Kako nezvanično saznajemo njima je pripalo više od 60% glasova od ukupnog broja birača koji su izašli na izbore. Na izbore je izašlo 60.69% upisanih, odnosno 8.219 građana sa pravom glasa. 


Daleko iza SNS koji je trijumfovao, sa oko 20% osvojenih glasova je SPS - JS,  a sa oko 620 glasova i postotkom od oko 8% treći su GG Zoran Dudvarski. U skupštinu ulaze i SVM koji je sakupio dovoljno glasova, kao i GG "Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj" i Srpska Radikalna stranka koji će po svemu sudeći u Skupštini naše opštine imati po jednog odbornika.

Razlog za slavlje nakon napornog rada imaju pre svih aktivisti Srpske napredne stranke koji su učestvovali u predizbornoj kampanji, ali i svi ostali učesnici na izborima, jer praktično svi koji su istakli svoje liste prešli su cenzus i osvojili mandate u lokalnoj skupštini, barem za sada, na osnovu nezvaničnih rezultata do kojih smo uspeli da dođemo.

Dok očekujemo zvanične rezultate izbora čestitamo svim učesnicima koji su se kandidovali. Očigledno da je bojkot u našoj opštini doživeo debakl, a to nedvosmisleno pokazuju podaci o izlaznosti birača.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.06.21   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 101
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen