Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2887/ubedljiva-pobeda-srpske-napredne-stranke/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewUBEDLJIVA POBEDA SRPSKE NAPREDNE STRANKE


Vatrometom, nešto posle 23h, obele┼żena velika pobeda naprednjaka. Po svemu sude─çi u Srbobranu SNS ─çe biti u mogu─çnosti da samostalno formira vlast. Preliminarni nezvani─Źni podaci pokazuju da je snaga SNS - a na politi─Źkoj sceni, kao i širom Srbije, u našoj opštini neupitna. Kako nezvani─Źno saznajemo njima je pripalo više od 60% glasova od ukupnog broja bira─Źa koji su izašli na izbore. Na izbore je izašlo 60.69% upisanih, odnosno 8.219 gra─Ĺana sa pravom glasa. 


Daleko iza SNS koji je trijumfovao, sa oko 20% osvojenih glasova je SPS - JS,  a sa oko 620 glasova i postotkom od oko 8% tre─çi su GG Zoran Dudvarski. U skupštinu ulaze i SVM koji je sakupio dovoljno glasova, kao i GG "Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj" i Srpska Radikalna stranka koji ─çe po svemu sude─çi u Skupštini naše opštine imati po jednog odbornika.

Razlog za slavlje nakon napornog rada imaju pre svih aktivisti Srpske napredne stranke koji su u─Źestvovali u predizbornoj kampanji, ali i svi ostali u─Źesnici na izborima, jer prakti─Źno svi koji su istakli svoje liste prešli su cenzus i osvojili mandate u lokalnoj skupštini, barem za sada, na osnovu nezvani─Źnih rezultata do kojih smo uspeli da do─Ĺemo.

Dok o─Źekujemo zvani─Źne rezultate izbora ─Źestitamo svim u─Źesnicima koji su se kandidovali. O─Źigledno da je bojkot u našoj opštini do┼żiveo debakl, a to nedvosmisleno pokazuju podaci o izlaznosti bira─Źa.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign