Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

POBEDA MLADOSTI!


Mladalačkom energijom zasijao je u subotu Trg Republike gde je održan drugi street volleyball turnir za devojčice....


U subotu, obeležavanje Evropske nedelje mobilnosti je nastavljeno odbojkaškim turnirom za devojčice, gde su pored dece iz Srbobrana učestvovale i devojčice, članice odbojkaških klubova iz Vrbasa, Karavukova, Odžaka, Kule, Novog Sada, Bačkog Gradišta, Novog Bečeja, Temerina, Prigrevice, Turije, Apatina, oko 70 ekipa i 350 takmičarki.

Odigrano je 104 utakmice na ukupno dvanaest terena, a od pet finalnih utakmica, jer takmičenje je bilo u pet kategorija, odbojkašice ŽOK Elan Volley igrale su četiri finala. Zlatne medalje osvojile su devojčice 2002 i 2005 godište, a srebrne 2003 i 2006 godište.

Organizator turnira bio je ŽOK Ellan Volley iz Srbobrana u saradnji sa opštinom Srbobran i Sportskim savezom opštine Srbobran, a turnir je otvorio predsednik opštine Neško Čestić.

- Želimo da znate da će ova opštinska vlast učiniti sve što može da se deci i mladima omogući da se bave sportom i žive zdravo. Naš mali grad ima potencijale za tako nešto i hoćemo da Srbobran bude mesto gde se neguje zdrav način života, rekreacija i sport. Nemojte da se razočarate ako izgubite i nemojte da odustajete. Naše sjajne odbojkašice su osvojile srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju i možda upravo među vama se danas nalazi neki budući učesnici igara i nosioci medalja. Neka pobedi sport i dobrodošli u Srbobran, kazao je između ostalog u svom obraćanju Čestić.

Predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović, gost ovog turnira, obećao je da će turnir u Srbobranu ući u kalendar sportskih nadmetanja ove organizacije.

foto: L.P.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.09.19   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen