Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2895/otvoreni-apartmani-oliverau-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewOTVORENI APARTMANI "OLIVERA" U SRBOBRANU


Mnogi koji su dolazili u Srbobran predhodnih godina imali su problem ako su želeli da prespavaju u našem lepom gradiću. Prosto nakon zatvaranja hotela "Elan" smeštajnih kapaciteta za goste Srbobrana nije bilo. Od pre nekoliko dana to više nije tako. Otvoren je objekat sa četiri apartmana.


Apartmani "Olivera" nalaze se u ulici Hajduk Veljka na broju 15, praktično u centru grada. Porodica Mudrinski je kupila kuću koja se nalazi tačno preko puta firme "Termoglass" koja je u vlasništvu Branislava Mudrinskog koji nam je otvorio vrata apartmana.

Ovo je iskorak u nešto novo, jer gotovo pet decenija "Termoglass" se bavi staklorezačkim poslovima, proizvodnjom i ugradnjom pvc i alu stolarije. Ono što je obezbedilo trajnost i prepoznatljivost ovoj firmi su pouzdranost i kvalitet u radu.

- Naš cilj je da gostima u našim apartmanima ponudimo pre svega da se osećaju prijatno i da pouzdanost koju negujemo u radu naše firme već pola veka prenesemo u ovaj naš novi posao, priča nam Branko i dodaje:

- Kada se ukazala prilika da kupimo kuću koja je preko puta naše firme nismo dugo razmišljali. Napravili smo biznis plan, videli koliko treba da uložimo kako bi smo mogli da ponudimo kvalitetnu uslugu i krenuli smo u posao. Imamo četiri apartmana, dva dvokrevetna, jedan trokrevetni i jedan četvorokrevetni. Svaki apartman ima sve što je potrebno za prijatan boravak. Kompletaj nameštaj je nov, tu su pored udobnih kreveta, kuhinje sa svim potrebnim elementima, kao i uređeno kupatilo u svakom apartmanu. Svi apartmani su klimatizovani, imaju kablovsku televiziju i internet.Prvi gosti su već tu, gledamo da se osećaju što prijatnije i da budemo na usluzi za sve što je potrebno za prjatan i komforan boravak. Mislili smo da je ovako nešto potrebno Srbobranu i naš cilj je da trajemo, odnosno da sa istom pažnjom i posvećenošću radimo ovaj novi posao, u koji smo ušli sa puno entuzijazma i željom da apartmani "Olivera" budu jedan od prepoznatljivih simbola našeg Srbobrana.

Ono što sledi je prijavljivanje na booking.com, a u toku je izrada web sajta gde će svako kome je potrebno prenoćište u Srbobranu moći da vidi kako apartmani izgledaju i dobije potpunu sliku o tome šta apartmani "Olivera" nude i da li su smeštajne jedinice slobodne.

Telefoni na koje možete kontaktirati u vezi smeštaja su:+ 381 (0)62 78 70 67 i +381 (0)62 78 71 69.

S.Š.

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign