Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

SLANO I SLATKO U PEKARI NOVI HIT VOLI SVAKO!


Pekare su odavno prestale da budu samo mesto gde se prodaju hleb, kifle i đevreci. Tržište je nametnulo nova pravila, tako da su najbolje pekare odavno prevazišle ono što u svom imenu izvorno jesu. Jedna od takvih je i pekara NOVI HIT u Srbobranu.


Pored različitih vrsta hleba, peciva koja izlaze iz pečnice i mame na zalogaj, bureka, pizze, više vrsta sendviča, kanapea za sve vrste proslava, NOVI HIT u svojoj ponudi ima i razne vrste kolača. Od skoro paleta proizvoda je značajno uvećana tako da je "porodica slatkiša" takva da može da zadovolji i najprobirljivije ljubitelje ovih poslastica.

- Stalno postavljamo nove ciljeve i pokušavamo da oslušnemo želje naših stalnih mušterija, ali i da privučemo nove i da budemo na usluzi što većem broju naših sugrađana, kažu u pekari NOVI HIT i dodaju:

- Širimo kapacitete, zapošljavamo najbolje majstore svog zanata, tako da naši proizvodi mogu da budu konkurentni i zadovolje što veći broj zahtevnih mušterija. Prošlog leta našu ponudu obogatili smo sladoledom u čašici, a sada smo značajno proširili ponudu u slatkom programu. Dođite i izaberite poslastice koje svakodnevno pripremamo, a naše ljubazno osoblje je tu da vam uvek izađe u susret i bude na usluzi, kažu u NOVOM HITU i naglašavaju:

- Primamo porudžbine i spremni smo da našim proizvodima uveličamo i ukusno, svako vaše slavlje ili proslavu, učinimo svojevrsnim praznikom vrhunskih ukusa iz našeg slanog i slatkog programa.  Kontaktirajte nas na broj telefona 065 33 53 530 i mi smo tu da realizujemo sve vaše želje.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.06.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen