Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2898/slano-i-slatko-u-pekari-novi-hit-voli-svako/

Verzija za tampu / To ScreenviewSLANO I SLATKO U PEKARI NOVI HIT VOLI SVAKO!


Pekare su odavno prestale da budu samo mesto gde se prodaju hleb, kifle i đevreci. Tržište je nametnulo nova pravila, tako da su najbolje pekare odavno prevazišle ono što u svom imenu izvorno jesu. Jedna od takvih je i pekara NOVI HIT u Srbobranu.


Pored različitih vrsta hleba, peciva koja izlaze iz pečnice i mame na zalogaj, bureka, pizze, više vrsta sendviča, kanapea za sve vrste proslava, NOVI HIT u svojoj ponudi ima i razne vrste kolača. Od skoro paleta proizvoda je značajno uvećana tako da je "porodica slatkiša" takva da može da zadovolji i najprobirljivije ljubitelje ovih poslastica.

- Stalno postavljamo nove ciljeve i pokušavamo da oslušnemo želje naših stalnih mušterija, ali i da privučemo nove i da budemo na usluzi što većem broju naših sugrađana, kažu u pekari NOVI HIT i dodaju:

- Širimo kapacitete, zapošljavamo najbolje majstore svog zanata, tako da naši proizvodi mogu da budu konkurentni i zadovolje što veći broj zahtevnih mušterija. Prošlog leta našu ponudu obogatili smo sladoledom u čašici, a sada smo značajno proširili ponudu u slatkom programu. Dođite i izaberite poslastice koje svakodnevno pripremamo, a naše ljubazno osoblje je tu da vam uvek izađe u susret i bude na usluzi, kažu u NOVOM HITU i naglašavaju:

- Primamo porudžbine i spremni smo da našim proizvodima uveličamo i ukusno, svako vaše slavlje ili proslavu, učinimo svojevrsnim praznikom vrhunskih ukusa iz našeg slanog i slatkog programa.  Kontaktirajte nas na broj telefona 065 33 53 530 i mi smo tu da realizujemo sve vaše želje.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign