Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2933/danijel-putuje-sa-mamom-u-london-na-operaciju/

Verzija za tampu / To ScreenviewDANIJEL PUTUJE SA MAMOM U LONDON NA OPERACIJU!


Ovo je vest koja ohrabruje i uliva nadu. Novac potreban za putovanje Dragane Lazić, majke Danijela (2.5 godina) sakupili su građani, tako da ovaj hrabri dečak će sve vreme biti uz majku dok bude na operaciji.


Mi smo za akciju saznali preko Facebook-a. Naša sugrađanka Emina Seleši bla je jedan od promotera i inicijatora da se prikupi novac kako bi Dragana mogla da bude uz svog voljenog dečaka na ovom sudbinski važnom putovanju za njega.

Danas je na svojoj facebook stranici Emina objavila da je potreban novac sakupljen uz zahvalnost svima koji su svojim, novčanim prilozima pomogli.

Mali Danijel Lazic je srčani bolesnik koji je operisan vec u drugom danu života,a potom ponovo u devetom mesecu.Sada mora još jednom da se operiše, ali ova operacija mora da se uradi u inostranstvu i zahvaljujući dobrim ljudima, firmama i pojedincima koji su pružili finansijsku pomoć putuje zajedno sa majkom u London. 

. Njih dvoje trebalo bi u petak da krenu na put, ali sve se zakomplikovalo zbog ove pandemije, tako da postoji mogućnost da Danijel umesto u Londonu bude operisan u Milanu, uglavnom sve ćemo čuti od Danijelovog doktora, kazala je za naš portal Milka Lazić, Danijelova baka, uz veliku zahvalnost svima koji su pomogli dodajući:

- Svi smo uz ovog našeg malog anđela, vodimo bitku zajedno od kako se rodio i verujem, daće Bog da i ovu dobijemo. Hvala svima koji su nam pomogli i koji su nas podržali. 

Poželimo Danijelu i Dragani srećan put i da nam se vrate sa dobrim vestima i nakon uspešno obavljene operacije.

S.N.

Foto: Facebook
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign