Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

UBISTVO U NJEGOŠEVOJ ULICI!?


Na osnovu naših saznanja, ali za sada bez zvanične potvrde, brzom i efikasnom intervencijom policije rasvetljeno je ubistvo koje se, kako kažu naši izvori desilo u Njegoševoj ulici br.30 u Srbobranu.


Na osnovu nezvaničnih informacija do kojih smo došli, sinoć je izvršen uviđaj u kući koja se nalazi u Srbobranu u Njegoševoj 30, gde je pronađeno beživotno telo Z.Ć. stare sedamdeset godina. Ispred kuće oko 22.00h primećeno je veće prisustvo policije, a naš izvor kaže da su forenzičari baš u to vreme radili uviđaj.

Kako smo čuli od komšija nesrećna žena živela je sama, skromno, a kuća u kojoj je živela bila je iznajmljena. Takođe od komšija smo čuli da su ulazna vrata bila zaključana iznutra, a da je prozor bio otvoren, što ukazuje da je potencijalni ubica izašao iz kuće nakon zločina upravo kroz prozor.

Šta bi mogao biti povod za izvršenje ovog zločina, postoje nagađanja, ali za sada sačekaćemo da stigne zvanično saopštenje.

Naši izvori su nam potvrdili da je policija na osnovu prikupljenih podataka i činjenica rasvetlila ovo ubistvo.. 

Sve ovo su nezvanične informacije, a iz MUP-a se još uvek nisu zvanično obratili javnosti povodom ovog slučaja, a ako se pojavi saopštenje prenećemo ga u celosti.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2020.07.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin