Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/294/umesto-boe-pravdehej-sloveni/

Verzija za tampu / To ScreenviewUMESTO BOŽE PRAVDE, HEJ SLOVENI!


Organizatori 18.Svetskog prvenstva u šaranskom ribolovu napravili grešku na otvaranju...


Juče je svečano počelo 18. Svetsko prvenstvo u šaranskom ribolovu. Ove godine domaćin je Francuska, a reprezentacije koje su se kvalifikovale takmiče se na jezeru  BOURDON u Saint-Fargeau.

Na otvaranju organizator je napravio propust i umesto himne Srbije "Bože pravde", prilikom predstavljanja naše reprezentacije čula se himna nekadašnje SFRJ "Hej Sloveni".

Kako saznajemo, ovaj propust organizatora dodatno je motivisao naše reprezentativce. Na svom facebook nalogu Radoslav Mudrinski, jedan od dvojice reprezentativaca Srbije, iz Srbobrana, napisao je da da su dobili izvinjenje, ali i da su kazali organizatorima da nauče napamet "Bože pravde" do subote, kada će biti proglašenje pobednika.

- Očigledno da su organizatori izgubili cd koji smo im dali zajedno sa zastavom, pa je neko improvizovao, a organizator se osramotio. Zato smo im kazali da nauče našu himnu do subote, jer moraće da je pevaju prilikom proglašenja pobednika, kaže uz osmeh Marko Josić.

U razgovoru sa Marko Josićem drugim Srbobrancem u reprezentaciji Srbije, sa kojim smo se čuli jutros, saznajemo da je u pola devet počeo žreb za pozicije, tako da u ovom trenutku čekaju da vide šta će Mudrinski izvući, koju poziciju.

Inače Marko kaže da su uslovi dobri, smešteni su u bugalovima na samom jezeru, voda je dobra i očekuju da bi u Srbiju trebali da se vrate sa medaljom.

Takmičenje počinje danas, negde posle dvanaest sati, pa u to ime bistro! Evo kako izgleda jezero na kome će narednih dana loviti šarana naši reprezentativci:


18 ème Championnat du Monde Carpe - France 2016... by GNCARPE
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign