Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2940/izloba-u-parku-deca-mesec-dana-slikala-u-domu-kulture/

Verzija za tampu / To ScreenviewIZLOŽBA U PARKU - DECA MESEC DANA SLIKALA U DOMU KULTURE


Dom kulture postavio je izložbu radova koji su nastali tokom radionice koju je vodio slikar Đorđe Ćorić. Njih preko 40 učili su tehnike crtanja i slikanja u dvorištu Doma kulture koji je bio organizator ove radionice.


Izložba je postavljena na Trgu slobode juče i svako ko prolazi kroz park može da vidi šta su to deca radila u predhodnih mesec dana.

- I u doba korone kultura mora da opstane i nastavi rad, a mi se trudimo da i u ovim uslovima pronađemo načine kako da publici ponudimo kulturne sadržaje, a da istovremeno ispoštujemo mere Štaba za vanredne situacije, kazala je Milica Zarić, direktorka Doma kulture u izjavi za medije povodom izložbe i dodala:

Izložba će biti postavljena tri dana, tako da očekujemo da će je videti veliki broj naših sugrađana, jer deca koja su posvećeno radila to zaslužuju. Želim da naglasim da je sav materijal za rad obezbedio Dom kulture. Roditelji nisu imali nikakvih troškova, a nama je bila želja da ponudimo deci neku zanimljivu aktivnost tokom leta, koja od njih traži samo da se pojave i druže se u kreativnom okruženju. Zahvaljujem se Đorđu što je radio sa decom i podučavao ih.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign