Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

NOVA HUMANITARNA AKCIJA PODRŠKE MALOJ LANI JOVANOVIĆ


U ulici 9 Jugovića građani okupljeni oko ideje da se pomogne i sakupi novac za lečenje male Lane Jovanović, nakon uspešne akcije koju su organizovali u prošlu subotu, sutra će ponovo prikupljati dobrovoljne priloge za lečenje ove devojčice iz Rakovca.


Štand će još jednom biti postavljen u ulici 9 Jugovića na broju 59 a ovaj put građani koji na ovaj način pokazuju svoju humanost, pozivaju vas da im se pridružite i podržite akciju iza koje stoje pre svega deca iz ove ulice.

- Pokazalo se da sa malo truda i volje možemo mnogo da učinimo. Naša deca vas sa nestrpljenjem očekuju u subotu od 18.00h. Prošli put svim donatorima ponudli smo kokice i lumunadu, a ovaj put pored kokica svako ko dođe i svojim dobrovoljnim prilogom podrži lečenje male Lane moći će da izabere svoju kombinaciju. Pripremili smo nadamo se dovoljno sokića (NA EXS) kao i Frikomovih sladoleda koji su pravo osveženje u ove letnje dane, kažu organizatori i dodaju:

- Vaše je samo da prošetate do nas, izaberete svoju kombinaciju, naša deca će vam rado pomoći, uživate sa nama i u kutiju za dobrovoljne priloge ubacite onoliko novca koliko možete. Molimo vas da obavezno stavite masku i da držimo distancu kako bi smo ispoštovali mere koje su na snazi usled borbe protiv pandemije virusom covid 19. Vaše i naše malo je za Lanu mnogo. Čekamo vas!

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.08.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin