Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

NOVA HUMANITARNA AKCIJA PODRŠKE MALOJ LANI JOVANOVIĆ


U ulici 9 Jugovića građani okupljeni oko ideje da se pomogne i sakupi novac za lečenje male Lane Jovanović, nakon uspešne akcije koju su organizovali u prošlu subotu, sutra će ponovo prikupljati dobrovoljne priloge za lečenje ove devojčice iz Rakovca.


Štand će još jednom biti postavljen u ulici 9 Jugovića na broju 59 a ovaj put građani koji na ovaj način pokazuju svoju humanost, pozivaju vas da im se pridružite i podržite akciju iza koje stoje pre svega deca iz ove ulice.

- Pokazalo se da sa malo truda i volje možemo mnogo da učinimo. Naša deca vas sa nestrpljenjem očekuju u subotu od 18.00h. Prošli put svim donatorima ponudli smo kokice i lumunadu, a ovaj put pored kokica svako ko dođe i svojim dobrovoljnim prilogom podrži lečenje male Lane moći će da izabere svoju kombinaciju. Pripremili smo nadamo se dovoljno sokića (NA EXS) kao i Frikomovih sladoleda koji su pravo osveženje u ove letnje dane, kažu organizatori i dodaju:

- Vaše je samo da prošetate do nas, izaberete svoju kombinaciju, naša deca će vam rado pomoći, uživate sa nama i u kutiju za dobrovoljne priloge ubacite onoliko novca koliko možete. Molimo vas da obavezno stavite masku i da držimo distancu kako bi smo ispoštovali mere koje su na snazi usled borbe protiv pandemije virusom covid 19. Vaše i naše malo je za Lanu mnogo. Čekamo vas!

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.08.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen