Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRANCI JOŠ JEDNOM POTVRDILI HUMANOST!


Ko je posetio našu facebook stranicu već zna da je juče sakupljeno preko 100.000 dinara za lečenje male Lane Jovanović. Za samo nekoliko sati koliko je trajala akcija u ulici 9 Jugovića br.59 veliki broj Srbobranaca je došao i dao svoj dobrovoljni prilog, odazvavši se na poziv ove građanske inicijative.


Jedan od glavnih operativaca akcije prikupljanja sredstava za Laninino lečenje, Bora Miković objavio je, a mi smo preneli da je od 18.00h do 20.30 prikupljeno 108.000 dinara i 60 evra. Svako ko je ubacio dobrovoljni prilog u kutiju dobio je od organizatora sladoled, kokice, sok, limunadu, ko je šta hteo.

Sa svih strana juče su putevi vodili u ulicu 9 Jugovića. Dolazilo se automobilom, motociklom, biciklom, a neki su i prošetali. Deca su se igrala na placu iza pulta koji je bio ukrašen balonima, a domaćini su svakog ko je došao dočekali uz osmeh, pruženu ruku prijateljstva i zahvalnosti što su se odazvali. Naravno sa obaveznom maskom, rukavicama, a vodilo se računa i o dezinfekciji.

Deca su sve vreme bila tu, a posebnu pažnju zaslužuju klinci, tačnije devojčice koje su iznele svoje ručne radove na prodaju, a sav novac je namenjen za malenu Lanu.

Bilo je pravo uživanje biti deo ove akcije, a pomoć koja je prikupljena biće već sutra na računu namenjenom za lečenje Lane Jovanović.

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2020.08.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen