Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

U PONEDELJAK PREKIDI U ISPORUCI GASA


Javno preduzeće "Srbijagas" obaveštava kupce prirodnog gasa u Srbobranu da će zbog radova na gasovodu u ponedeljak, 24. avgusta u vremenu od 09.30 do 16.00 časova, doći do kratkotrajnog prekida u isporuci prirodnog gasa, za potrošače koji se prirodnim gasom snabdevaju sa GMRS Srbobran.


"JP 'Srbijagas' je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa, obavestio korisnika distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa na izlazima sa Transportnog sistema: - GMRS SRBOBRAN.

Operator transportnog sistema je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio i krajnjeg kupca: Sušara 'Pionir' Srbobran, koji će usled prekida ostati bez isporuke prirodnog gasa na izlazima sa Transportnog sistema: - NS - 17 - 1 - Pionir, i to u periodu od 12.00 do 20.00 časova.

Očekivani nastavak isporuke gasa će uslediti u ponedeljak, 24. avgusta, nakon završetka radova. Molimo potrošače u Srbobranu da imaju razumevanja za navedene radove", navodi se u saopštenju JP "Srbijagas". 

Postavio: Administrator dana 2020.08.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen