Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2961/u-ponedeljak-prekidi-u-isporuci-gasa/

Verzija za tampu / To ScreenviewU PONEDELJAK PREKIDI U ISPORUCI GASA


Javno preduzeće "Srbijagas" obaveštava kupce prirodnog gasa u Srbobranu da će zbog radova na gasovodu u ponedeljak, 24. avgusta u vremenu od 09.30 do 16.00 časova, doći do kratkotrajnog prekida u isporuci prirodnog gasa, za potrošače koji se prirodnim gasom snabdevaju sa GMRS Srbobran.


"JP 'Srbijagas' je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa, obavestio korisnika distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa na izlazima sa Transportnog sistema: - GMRS SRBOBRAN.

Operator transportnog sistema je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio i krajnjeg kupca: Sušara 'Pionir' Srbobran, koji će usled prekida ostati bez isporuke prirodnog gasa na izlazima sa Transportnog sistema: - NS - 17 - 1 - Pionir, i to u periodu od 12.00 do 20.00 časova.

Očekivani nastavak isporuke gasa će uslediti u ponedeljak, 24. avgusta, nakon završetka radova. Molimo potrošače u Srbobranu da imaju razumevanja za navedene radove", navodi se u saopštenju JP "Srbijagas".
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign