Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

SRBOBRANSKI KUP NA BELJANSKOJ!


Takmičenje ribolovaca u pecanju na plovak koje se tradicionalno održava na kanalu, ove godine, u nedelju 25,09, na Beljanskoj...


Kako saznajemo iz Udruženja ribolovaca Šaran, zbog zagađenja i pomora ribe u Velikom Bačkom kanalu, ovogodišnje takmičenje u pecanju na plovak - KUP Srbobrana održaće se na Beljanskoj bari.

Ovo je tradicionalni KUP koji se svake godine održava i po pravilu okupi veliki broj takmičara. Po rečima organizatora ovo je jubilarni 70 skup takmičara u okviru KUP-a Srbobran, a specifičnost je da će se po prvi put pecati na Beljanskoj bari.

Skup učenika je u nedelju, 25.09. u ranim jutarnjim satima na pisti kod mosta na Velikom Bačkom kanalu, a potom se organizovano odlazi na Beljansku, gde takmičenje počinje oko 9.30 i trajače do 12.30h.

Očekivanja organizatora da bi ove godine trebalo da bude oko 100 učesnika.

Inače za narednu nedelju planirano je da ribolovci - članovi udruženja Šaran izađu na pistu na V.B. kanalu, a razlog je čišćenje i uređenje obale.

U subotu jedna ekipa iz Srbobrana učestvovaće na Radničkoj olimpijadi u pecanju na plovak. Domaćin je Ada, a kakav rezultat će ostvariti naši ribolovci saznaćemo po završetku takmičenja.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2016.09.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen