Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/298/srbobranski-kup-na-beljanskoj/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRBOBRANSKI KUP NA BELJANSKOJ!


Takmičenje ribolovaca u pecanju na plovak koje se tradicionalno održava na kanalu, ove godine, u nedelju 25,09, na Beljanskoj...


Kako saznajemo iz Udruženja ribolovaca Šaran, zbog zagađenja i pomora ribe u Velikom Bačkom kanalu, ovogodišnje takmičenje u pecanju na plovak - KUP Srbobrana održaće se na Beljanskoj bari.

Ovo je tradicionalni KUP koji se svake godine održava i po pravilu okupi veliki broj takmičara. Po rečima organizatora ovo je jubilarni 70 skup takmičara u okviru KUP-a Srbobran, a specifičnost je da će se po prvi put pecati na Beljanskoj bari.

Skup učenika je u nedelju, 25.09. u ranim jutarnjim satima na pisti kod mosta na Velikom Bačkom kanalu, a potom se organizovano odlazi na Beljansku, gde takmičenje počinje oko 9.30 i trajače do 12.30h.

Očekivanja organizatora da bi ove godine trebalo da bude oko 100 učesnika.

Inače za narednu nedelju planirano je da ribolovci - članovi udruženja Šaran izađu na pistu na V.B. kanalu, a razlog je čišćenje i uređenje obale.

U subotu jedna ekipa iz Srbobrana učestvovaće na Radničkoj olimpijadi u pecanju na plovak. Domaćin je Ada, a kakav rezultat će ostvariti naši ribolovci saznaćemo po završetku takmičenja.

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign