Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

U OVOM SLADOLEDU UŽIVA SE U CELOM SVETU - SADA I U SRBOBRANU!


Pekara "Novih Hit" u Zmaj Jovinoj ulici u Srbobranu postala je jedan od nezaobilaznih objekata kada pričamo o hrani, o pekarskim i poslastičarskim proizvodima. Od pre nekoliko dana ovde je Taylor mašina za pravljenje sladoleda koja se koristi širom sveta, između ostalog u svim Mc Donald's restoranima i spada u red vrhunskih automata za pripremanje ove nezaobilazne poslastice.


Da li volite da jedete sladoled je jedno od onih pitanja na koja se najčešće dobija potvrdan odgovor i koje po pravilu kod ispitanika izazove osmeh zadovoljstva na lice. Upravo zbog toga u Pekari "Novi Hit" odlučlili su da svojim vernim mušterijama ponude ovu poslasticu u obliku koja će zadovoljiti i najprobirljivije sladokusce ove kremaste, ukusne osvežavajuće i neodoljive poslastičarske majstorije.

Naravno, pored sladoleda koji svakako morate da probate i uverite se u tačnost ovoga što smo napisali, u Pekari "Novi Hit" očekuje Vas paleta najukusnijih kolača, kao i pekarskih proizvoda, tako da ne čudi što je ovo mesto postalo nezaoblazno za sve generacije naših sugrađana.

Pekara je na usluzi svim građanima 24 sata svakog dana i ovde ste uvek dobrodošli.

Neki kažu da je sladoled nastao pre 2.000 godina u Kini. Kralj Šang je imao 94 poslastičara koji su pravili ledene deserte od mleka bufala, brašna i kamfora.dok Italijani kažu da je sladoled njihov, da potiče sa Sicilije i da je prvobitno za njegovo pripremanje donošen sneg sa Etne kako bi umešni italijanski majstori pripremili kremasti delikates dodajući razno voće i dodatke stvarajući različite ukuse.

U Srbobranu je uvek bilo dobrog sladoleda. Bili su tu razni majstori koji su stvarali neponovljive ukuse i Srbobrancima pružali zadovoljstvo kroz umeće koje se prenosilo generacijama. Od sada imamo mogućnost da uživamo i u sladoledu koji je svetski poznat brand.

Ako niste znali sladoled od vanile je danas širom sveta preuzeo primat i svakako je, a to kažu sva istraživanja, najomiljeniji ukus većine konzumenata. Točeni sladoled u Pekari "Novi Hit" ne sumnjamo spada upravo u tu kategoriju, jer ovaj automat za točeni sladoled koji se ovde koristi od pre nekoliko dana je najpoznatiji ove vrste u svetu. Neki bi rekli - mercedes među aparatima za sladoled!. Takav je i sladoled, proverite!

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.09.09

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen