Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2985/u-ovom-sladoledu-uiva-se-u-celom-svetu-sada-i-u-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewU OVOM SLADOLEDU UŽIVA SE U CELOM SVETU - SADA I U SRBOBRANU!


Pekara "Novih Hit" u Zmaj Jovinoj ulici u Srbobranu postala je jedan od nezaobilaznih objekata kada pričamo o hrani, o pekarskim i poslastičarskim proizvodima. Od pre nekoliko dana ovde je Taylor mašina za pravljenje sladoleda koja se koristi širom sveta, između ostalog u svim Mc Donald's restoranima i spada u red vrhunskih automata za pripremanje ove nezaobilazne poslastice.


Da li volite da jedete sladoled je jedno od onih pitanja na koja se najčešće dobija potvrdan odgovor i koje po pravilu kod ispitanika izazove osmeh zadovoljstva na lice. Upravo zbog toga u Pekari "Novi Hit" odlučlili su da svojim vernim mušterijama ponude ovu poslasticu u obliku koja će zadovoljiti i najprobirljivije sladokusce ove kremaste, ukusne osvežavajuće i neodoljive poslastičarske majstorije.

Naravno, pored sladoleda koji svakako morate da probate i uverite se u tačnost ovoga što smo napisali, u Pekari "Novi Hit" očekuje Vas paleta najukusnijih kolača, kao i pekarskih proizvoda, tako da ne čudi što je ovo mesto postalo nezaoblazno za sve generacije naših sugrađana.

Pekara je na usluzi svim građanima 24 sata svakog dana i ovde ste uvek dobrodošli.

Neki kažu da je sladoled nastao pre 2.000 godina u Kini. Kralj Šang je imao 94 poslastičara koji su pravili ledene deserte od mleka bufala, brašna i kamfora.dok Italijani kažu da je sladoled njihov, da potiče sa Sicilije i da je prvobitno za njegovo pripremanje donošen sneg sa Etne kako bi umešni italijanski majstori pripremili kremasti delikates dodajući razno voće i dodatke stvarajući različite ukuse.

U Srbobranu je uvek bilo dobrog sladoleda. Bili su tu razni majstori koji su stvarali neponovljive ukuse i Srbobrancima pružali zadovoljstvo kroz umeće koje se prenosilo generacijama. Od sada imamo mogućnost da uživamo i u sladoledu koji je svetski poznat brand.

Ako niste znali sladoled od vanile je danas širom sveta preuzeo primat i svakako je, a to kažu sva istraživanja, najomiljeniji ukus većine konzumenata. Točeni sladoled u Pekari "Novi Hit" ne sumnjamo spada upravo u tu kategoriju, jer ovaj automat za točeni sladoled koji se ovde koristi od pre nekoliko dana je najpoznatiji ove vrste u svetu. Neki bi rekli - mercedes među aparatima za sladoled!. Takav je i sladoled, proverite!

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign