Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2986/karavanzajednici-zajednou-domu-zdravlja-u-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewKARAVAN "ZAJEDNICI ZAJEDNO" U DOMU ZDRAVLJA U SRBOBRANU


Karavan „Zajednici zajedno“ obišao je Dom zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ u Srbobranu kome je kompanija NIS donirala ultrazvučni aparat za preglede beba i trudnica radi pravovremenog detektovanja ozbiljnih anomalija kod dece.


Želeći da boravak najmlađih pacijenata u ovoj zdravstvenoj ustanovi učini što prijatnijim, članovi Kluba volontera NIS-a su ukrasili prostorije posterima dečijih junaka i ulepšali zidove čekaonica. Na ovaj način nastavljeno je višegodišnje partnerstvo kompanije NIS i opštine Srbobran gde je u okviru programa „Zajednici zajedno“ do sada uloženo preko 62 miliona dinara u realizaciju 50 projekata.


"Kompanija NIS nam je, kao društveno odgovorna kompanija, u okviru programa "Zajednici zajedno" donirala moćan i kvalitetan ultrazvučni aparat i time značajno uticala na povećanje kvaliteta zdravstvene zaštite u Srbobranu. Zahvaljujući novoj opremi urađeno je oko 1.700 ginekoloških i više stotina drugih pregleda. Želeo bih da izrazim zahvalnost na dosadašnjoj podršci koju nam je kompanija NIS pružila, a nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti ovakav, za nas veoma značajan, vid saradnje", izjavio je Vlastimir Kladar, direktor Doma zdravlja Srbobran.


Kompaniji NIS zahvalio je i dr Ilija Gazepov, član Gradskog veća za ekologiju opštine Srbobran.
„Ova donacija u obliku vrlo vrednog ultrazvučnog aparata je kruna višegodišnje uspešne saradnje lokalne samouprave Srbobran sa NIS-om i nadam se da ćemo tu našu saradnju još više obogatiti i nastaviti“, rekao je Gazepov.


Pored Doma zdravlja u Srbobranu, kompanija NIS je karavanom „Zajednici zajedno“ posetila brojne zdravstvene ustanove širom Srbije, koje je podržala putem ovog programa društvene odgovornosti. NIS već 12 godina aktivno ulaže u razvoj lokalnih zajednica i unapređenje kvaliteta života građana naše zemlje. Do sada je kroz program „Zajednici zajedno“ podržano više od 950 projekata vrednih 1,2 milijardi dinara.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign