Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

OTVOREN KONKURS POVODOM EVROPSKE NEDELJE MOBILNOSTI


Povodom Evropske nedelje mobilnosti koja se svake godine održava od 16. do 22. septembra Opština Srbobran organizuje likovni konkurs na temu "Krećem se, a ne zagadjujem životnu sredinu".


Na likovnom konkursu učestvuju učenici od prvog do četvrtog razreda iz svih osnovnih škola naše opštine. Nakon što najbolji radovi budu izabrani biće izloženi u osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju.

Poklončiće za učenike koji najbolje odgovore na zadatu temu dodeliće Opština Srbobran u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja opštine Srbobran.

Evropska nedelja mobilnosti je godišnja kampanja održive urbane mobilnosti, organizovana od strane mreža gradova Eurocities (koja ima ulogu koordinatora), Energy-Cities i Climate Alliance, uz političku i finansijsku podršku Evropske komisije i njenog Generalnog direktorata za životnu sredinu.

Cilj kampanje, koja se održava svake godine od 16. do 22. septembra, je da podstiče lokalne uprave širom Evrope da uvode i promovišu mere održivog saobraćaja i da ponude svojim građanima alternative upotrebi automobila. 

Postavio: Administrator dana 2020.09.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen