Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

HIMNA JEDNOG PRIJATELJSTVA


Ovo je priča o jednom odrastanju, učenju, druženju i zajedničkim godinama provedenim u školskim klupama. Priču nam šalje učiteljica Snežana Džambas. Ovo je omaž jednom prošlom vremenu i uspomenama da se ne zaborave, a koje ostaju za ceo život.


Nijedan rastanak nije lak, čak ni onaj koji smo očekivali. Deo srca zauvek ostane zarobljen negde između radosti i tuge. Počeli smo zajedno, nespretno i pomalo uplašeno. I1 je jednog lepog septembarskog jutra zaronio u more znanja i izazova. Bilo je ponekad teško, ali napredovali smo. Malim koracima do velikih dela stvarajući uspomene koje ne blede, napisala je učiteljica OŠ "Vuk Karadžić", Snežana Džambas koja se oprostila sa đacima koji su bili njeni učenici četiri godine,a od prvog semptembra su "petaci".

Nažalost, nismo imali priliku da se oprostimo onako kako dolikuje. Nismo uspeli da iskažemo zahvalnost jedni drugima na svemu što smo podarili i primili kao vrednost. Školska godina je završena drugačije nego prethodne ,a mi smo samo želeli da stvorimo utisak da je sve onako kako je trebalo biti. Odlučili smo da napravimo himnu našeg prijateljstva. Neka ostane kao sećanje na vreme koje je naša srca oplemenilo novim, čudesnim i nezaboravnim iskustvom, dodaje Snežana i kaže:

Atmosfera ljubavi i podrške vladala je i u studiju Dalibora i Dragane Stanojević bez čije svesrdne pomoći i domaćih palačinki sa kremom i lešnicima ni ova naša himna ne bi bila to što jeste.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.10.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen