Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA SVE GORA!


Od jutros u našoj opštini potvrđeno je još osam pacijenata koji su inficirani korona virusom. Situacija je loša u zdravstvenom smislu i zbog toga još jednom molim građane, pre svega mlade da se uzdrže od izlazaka, da poštuju distancu,peru ruke redovno i nose maske, rekao je za naš sajt dr Vlastimir Kladar, direktor Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić".


Ovu prepuruku uputio je i svim ostalim građanima kao upozorenje, jer sa ovih osam novopotvrđenih slučajeva, ukupan broj trenutno zaraženih je oko dvadesetak na teritoriji naše opštine.

- Situacija je loša i po svemu sudeći moraćemo da budemo odgovorniji i prema sebi i svojim bližnjima, ako želimo da izbegnemo najgori mogući scenario sa kojim se suočavaju mnogi drugi,kaže dr Kladar i dodaje:

- Zbog toga molim građane, pre svega mlade da shvate da je neophodno da kontakte svedemo na minimum. Mi imamo trenutno jednog hospitalizovanog bolesnika, dok su svi ostali na kućnom lečenju i u izolaciji. Među zaraženima imamo i dva lekara što posebno usložnjava situaciju. Zbog toga ovaj apel građanima i poziv na odgovornost. Srbobranci su se u predhodnom periodu, od kako se pojavio problem sa koronom, pokazali kao odgovorni i do sada smo se dosta uspešno nosili sa ovim problemom. Očekujem da ćemo isto tako i u vremenu koje je ispred nas pokazati da smo svesni problema i da ćemo zajednički učiniti napor da se odupremo i dobijemo bitku protiv ovog virusa, rekao je dr Kladar.

S.Š.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2020.11.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 26
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen