Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

SAOPŠTENJE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE


Štab za vanredne situacije opštine Srbobran pozvao je sve građane na odgovorno ponašanje povodom pandemije COVID 19 kako bi što pre i sa najmanje posledica prevazišli trenutnu situaciju, kaže se u saopštenju Štaba za krizne situacije opštine Srbobran. Dalje se kaže:


Još jednom apelujemo na građane da se pridržavaju svih odluka, mera i preporuka koje je doneo Krizni štab Vlade Srbije za suzbijanje koronavirusa, kao i odluka Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran, jer samo disciplinom i odgovornim ponašanjem možemo uspešno smanjiti i otkloniti rizike od obolevanja.

U ovom trenutku u opštini Srbobran ima 18 potvrđenih slučajeva zaraze i niko nije zaštićen od opasnosti koje nosi COVID 19. Zato je potrebno da svaki pojedinac, porodica, udruženje, kolektiv daju pun doprinos suzbijanju zaraze. Zaštitimo svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, nosimo maske u svakoj prilici, perimo ruke i održavajmo distancu prilikom kontakata, dajmo priliku našem zdravstvenom sistemu da se lakše izbori sa koronavirusom i da se što pre vrati u normalan režim rada.

To danas od nas očekuju i oni kojima je potrebna i druga vrsta zdravstvene zaštite, ne samo od zaraze koja je zapretila celom svetu.

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran

Radivoj Debeljački 

Postavio: Administrator dana 2020.11.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen