Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

UGOSTITELJSKE RADNJE DO 21.00h!


Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić saopštila je da je Vlada na današnjoj sednici donela odluku da ograniči rad ugostiteljskih objekata, kafića, noćnih klubova, restorana, kao i tržnih centara i prodavnica, koji će biti zatvoreni od 21 čas do pet časova ujutru.


Brnabić je na konferenciji za novinare nakon sednice precizirala da su od te mere izuzete apoteke, dostava hrane, pumpe za točenje goriva i privreda koja radi i treću smenu.

Ove mere stupaju na snagu u utorak, 17. novembra, i važiće 15 dana, do 1. decembra, kada će Vlada ponovo odlučivati o merama, dodala je premijerka.

Mere će biti na snazi 15 dana, do 1. decembra, kada će Vlada odlučiti o tome da li treba dodatno da se pooštravaju ili produžavaju. Ali, nadam se da to neće biti potrebno, poručila je Brnabić.

Ona je istakla da Vlada trenutno ne razmatra zabranu kretanja, što bi, inače, bila sledeća mera u borbi protiv koronavirusa.

Premijerka je saopštila i da je u osnovnim školama u Srbiji koronavirusom trenutno zaraženo 39 učenika, od čega u Beogradu 20, dok su u srednjim školama inficirana 52 đaka, od čega 22 u glavnom gradu.

Nadam se da vam je onda jasno koliko je situacija u školama stabilna, dobra i bezbedna, koliko su đaci i prosvetni radnici disciplinovani i poštuju mere, poručila je ona i dodala da je u ovom trenutku apsolutno za to da škole nastave da rade i da se ne zatvaraju.

  

Postavio: Administrator dana 2020.11.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 21
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen