Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

PODRŠKA MLADIM PREDUZETNICIMA


Opština Srbobran danas je dodelila novčane vaučere za nove preduzetnike, a opština je ove godine ukupno izdvojila 4.5 miliona za aktivnu podršku mladim preduzetnicima.


Vaučere je uručio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, koji je sa svojim najbližim saradnicima razgovarao sa dvojicom mladih preduzetnika koji su dobili podršku opštine.

- Želja za pokretanje sopstvenog biznisa kod mene je odavno prisutna, aliuvek su sredstva bila prepreka. Konkurisao sam i uspelo mi je i nadam se da ću ovaj novac iskoristiti za nabavku opreme kako bih mogao da se bavim grafičkim uslugama, rekao je Dušan Miković, a u razgovoru sa predsednikom Dušan Đelević je rekao da je kod njega u pitanju otvaranje stolarske radnje.

- To je porodnični posao, koji sam uz oca usavršavao, a novac će mi dobro doći za modernizaciju mašina, nedostaje mi horizontalni formatizer, koji će doprineti kvalitetu mojih usluga. Volja je tu, hvala vam na podršci, a naše je da guramo dalje.

Predsednik Debeljački je naglasio da nemamo vremena da čekamo na neke velike investicije da treba da se fokusiramo na mala i srednja preduzeća i da tu stvaramo uslove za zapošljavanje.

- Ovaj naš program za samozapošljavanje u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje daje rezultate i drago mi je da ste videli šansu i da ste je iskoristili. Želim vam uspeh u radu, a opština će nastaviti da pomaže, koliko može, preduzetnicima u našoj sredini. Na osnovu podataka koje smo dobili naša opština je među tridesetak koje su imale najviše novootvorenih preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća u predhodnih nekoliko godina u odnosu na broj stanovnika.

  

Postavio: Administrator dana 2020.11.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 69
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen