Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

POŽAR ODNEO SVE!


Jutros oko 7.30h izbio je požar u porodičnoj kući u Dubrovačkoj 66 u Srbobranu. Na sreći niko nije stradao, a kako smo čuli na licu mesta, najverovatniji uzrok požara je zapaljenje dimnjaka. U kući je živela petočlana porodica, samohrani otac K.J. i njegovo četvoro dece, koja su u poslednjem trenutku napustili kuću.


Vatrogasna jedinica je odmah po dojavi izašla na teren i intervenisala sa tri vozila, međutim bilo je potrebno gotovo tri sata da se požar lokalizije. Jak vetar je bio, pored plamenih jezika, drugi neprijatelj vatrogascima. Osim pripadnika Vatrogasne jedinice, koji su se borili sa plamenom, na lice mesta izašli su i pripadnici policije, ali i predsednik opštine Radivoj Debeljački, kao i njegovi saradnici, Biserka Veselinović, direktorka Centra za socijalni rad i Živorad Đurić - Žića Maradona koji je odmah finansijski pomogao ovoj porodici koja je inače korisnik socijalne pomoći.

Centar za socijalnu pomoć obezbedio je smeštaj za porodicu, a Žića humanitarac je uz saglasnost oca odveo decu i kupio im neophodnu zimsku garderobu, jer praktično sve su izgubili u ovom požaru.

Deci su takođe obezbeđene i neophodne namernice kao i sredstva za higijenu, kako bi, u tom smislu, bili zbrinuti za narednih nekoliko nedelja.

Evo šta je izjavio Radivoj Debeljački nakon dolaska na lice mesta:

 

S.N.

Foto:L.P.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2020.12.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 22
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen