Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

30 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA!


Trgoauto iz Srbobrana danas obeležava 30 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Porodična firma koja zapošljava preko 50 radnika spada u red respektabilnih poslovnih partnera na domaćem, ali i inostranom tržištu.


Trgoauto poseduje domaći i međunarodni transport, servis putničkih i teretnih vozila, uvoz i prodaju vozila, tehnički pregled za sva vozila sa registracijom bez odlaska u policiju, kao i.logistički centar koji sarađuje sa više kompanija..

Trgoauto Srbobran je u saradnji sa MUP-om Republike Srbije 2013 godine dobio licencu za izdavanje registracionih nalepnica za motorna vozila, tako da kod njih možete registrovati vozilo bez odlaska u MUP, za celokupno Novosadsko registraciono područje, bez obzira na mesto i opštinu. Tehnički pregled, registraciju i osiguranje moguće je platiti čekovima građana do 6 rata bez kamate.

Zahvaljujući svom poslovanju pripala im je plaketa sa višim razredom boniteta izvrsnosti, nemačke agencije koja se bavi bonitetom firmi.

Od nedavno u svoje prostorije koje se nalaze na prostoru nekadašnjeg Elanovog ratarstva primili su nemačku firmu Alutec, koja se bavi proizvodnjom delova za automobilsku industriju.

Đorđe Džekov u privatne neizvesne vode otisnuo se 1985. godine, Izgradio je uspešnu firmu, zaokružio sistem i pri kraju svoje poslovne karijere, Đorđe Džekov ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Usled pandemije covid 19 jubilej je obeležen skromno. Čestitamo svim zaposlenim u ovoj firmi veliki jubilej.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2020.12.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

 

Komentari
U Dienstag, 15.Dez 2020, 13:40 Poruka od: nemet951
Sa velikim zadovoljstvom čestitam vaš jubilej, 30 godina od osnivanja, preduzeću »TRGO-AUTO d.o.o. SRBOBRAN«.
Čestitke upućujem vođstvu preduzeća i svim zaposlenim, bez kojih tog jubileja, ne bi bilo.
Posebno želim čestitati osnivaču i direktoru g.Đorđu Džekovu, koji je od skromnog početka uspeo napraviti veliku i uglednu firmu, pri čemu je znanje i bogata iskustva preneo na naslednike. Nesumnjivo je vredno pažnje to da je g.Džekov i pored toga ostao i dalje skroman, u skladu sa njegovom prirodom i karakterom. Neskromno je pomagao i pomaže mnogim porodicama u obezbeđivanju životne egzistencije, a time istovremeno i opštini Srbobran. Lično meni je fascinantno to da je firma, za sve te godine, od uže porodice, postala takoreći »porodična firma« jer se i zaposleni osećaju kao deo porodice.
Zato želim da TRGOAUTO ostane i dalje tako pozitivan kolektiv, uticajan u opštini i regiji i da niže nove uspehe u dobro ljudi.

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen