Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

30 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA!


Trgoauto iz Srbobrana danas obeležava 30 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Porodična firma koja zapošljava preko 50 radnika spada u red respektabilnih poslovnih partnera na domaćem, ali i inostranom tržištu.


Trgoauto poseduje domaći i međunarodni transport, servis putničkih i teretnih vozila, uvoz i prodaju vozila, tehnički pregled za sva vozila sa registracijom bez odlaska u policiju, kao i.logistički centar koji sarađuje sa više kompanija..

Trgoauto Srbobran je u saradnji sa MUP-om Republike Srbije 2013 godine dobio licencu za izdavanje registracionih nalepnica za motorna vozila, tako da kod njih možete registrovati vozilo bez odlaska u MUP, za celokupno Novosadsko registraciono područje, bez obzira na mesto i opštinu. Tehnički pregled, registraciju i osiguranje moguće je platiti čekovima građana do 6 rata bez kamate.

Zahvaljujući svom poslovanju pripala im je plaketa sa višim razredom boniteta izvrsnosti, nemačke agencije koja se bavi bonitetom firmi.

Od nedavno u svoje prostorije koje se nalaze na prostoru nekadašnjeg Elanovog ratarstva primili su nemačku firmu Alutec, koja se bavi proizvodnjom delova za automobilsku industriju.

Đorđe Džekov u privatne neizvesne vode otisnuo se 1985. godine, Izgradio je uspešnu firmu, zaokružio sistem i pri kraju svoje poslovne karijere, Đorđe Džekov ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Usled pandemije covid 19 jubilej je obeležen skromno. Čestitamo svim zaposlenim u ovoj firmi veliki jubilej.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2020.12.13   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

 

Komentari
U Dienstag, 15.Dez 2020, 12:40 Poruka od: nemet951
Sa velikim zadovoljstvom čestitam vaš jubilej, 30 godina od osnivanja, preduzeću »TRGO-AUTO d.o.o. SRBOBRAN«.
Čestitke upućujem vođstvu preduzeća i svim zaposlenim, bez kojih tog jubileja, ne bi bilo.
Posebno želim čestitati osnivaču i direktoru g.Đorđu Džekovu, koji je od skromnog početka uspeo napraviti veliku i uglednu firmu, pri čemu je znanje i bogata iskustva preneo na naslednike. Nesumnjivo je vredno pažnje to da je g.Džekov i pored toga ostao i dalje skroman, u skladu sa njegovom prirodom i karakterom. Neskromno je pomagao i pomaže mnogim porodicama u obezbeđivanju životne egzistencije, a time istovremeno i opštini Srbobran. Lično meni je fascinantno to da je firma, za sve te godine, od uže porodice, postala takoreći »porodična firma« jer se i zaposleni osećaju kao deo porodice.
Zato želim da TRGOAUTO ostane i dalje tako pozitivan kolektiv, uticajan u opštini i regiji i da niže nove uspehe u dobro ljudi.

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 87
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen