Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3132/30-godina-uspenog-poslovanja/

Verzija za tampu / To Screenview30 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA!


Trgoauto iz Srbobrana danas obeležava 30 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Porodična firma koja zapošljava preko 50 radnika spada u red respektabilnih poslovnih partnera na domaćem, ali i inostranom tržištu.


Trgoauto poseduje domaći i međunarodni transport, servis putničkih i teretnih vozila, uvoz i prodaju vozila, tehnički pregled za sva vozila sa registracijom bez odlaska u policiju, kao i.logistički centar koji sarađuje sa više kompanija..

Trgoauto Srbobran je u saradnji sa MUP-om Republike Srbije 2013 godine dobio licencu za izdavanje registracionih nalepnica za motorna vozila, tako da kod njih možete registrovati vozilo bez odlaska u MUP, za celokupno Novosadsko registraciono područje, bez obzira na mesto i opštinu. Tehnički pregled, registraciju i osiguranje moguće je platiti čekovima građana do 6 rata bez kamate.

Zahvaljujući svom poslovanju pripala im je plaketa sa višim razredom boniteta izvrsnosti, nemačke agencije koja se bavi bonitetom firmi.

Od nedavno u svoje prostorije koje se nalaze na prostoru nekadašnjeg Elanovog ratarstva primili su nemačku firmu Alutec, koja se bavi proizvodnjom delova za automobilsku industriju.

Đorđe Džekov u privatne neizvesne vode otisnuo se 1985. godine, Izgradio je uspešnu firmu, zaokružio sistem i pri kraju svoje poslovne karijere, Đorđe Džekov ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Usled pandemije covid 19 jubilej je obeležen skromno. Čestitamo svim zaposlenim u ovoj firmi veliki jubilej.

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign